Sundsvalls Byggarna AB


Välkommen till Sundsvallsbyggarna -
er partner för hållbara och innovativa byggprojekt!

Sundsvallsbyggarna AB grundades 2011 av Michael Tjälldén och har sedan dess varit verksamma inom både företags- och privatsektorn i Västernorrlands län. Vår ständiga strävan är att leverera högkvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva byggprojekt, främst inom renovering, ombyggnation och tillbyggnation.

Sedan starten har vi haft ett långvarigt samarbete med K Lind Bygg AB, vilket resulterade i en sammanslagning av våra verksamheter år 2017. Därefter ombildades företaget till sin nuvarande struktur i slutet av 2018 då en sammanslagning med företaget ME Byggtjänst AB gjordes. Under 2022 blev Sundsvallsbyggarna en del av Rotundagruppen, ett företag som samlar bygg- och teknikkonsultföretag med syfte att nå en mer effektiv och hållbar utveckling inom byggbranschen.

År 2024 är vi en personalstyrka på närmare 30 personer och kunderna utgörs av kommuner, företag och fastighetsbolag. Vi ser positivt på framtiden med både befintliga och nya kunder. Under ledning av VD Marcus Ericsson strävar vi mot att etablera oss som ett stabilt företag som levererar den absolut högsta kvaliteten.

Samarbetspartners

Ett urval av

Rulla till toppen